Werken bij

Vacatures

Op onze school werken 210 docenten en medewerkers van ondersteunende diensten. We zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Hieronder vind je onze actuele vacatures.

Medewerker personeels- en salarisadministratie 0,8FTE

Ben je proactief, communicatief vaardig en werk je nauwkeurig? Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de administratieve ondersteuning van onze dienst P&O? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature!

Lees meer

Docent natuurkunde 0,6FTE

Ben je (studerend voor) docent natuurkunde? Ben je in het bezit van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature!

Lees meer

Docent wiskunde 0,8-1,0FTE

Ben je (studerend voor) docent wiskunde? Ben je in het bezit van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature!

Lees meer

Docent Duits 0,4FTE

Ben je (studerend voor) docent Duits? Ben je in het bezit van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature!

Lees meer

Docent muziek 0,6-0,8FTE

Ben je docent Muziek? Ben je in het bezit van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature!

Lees meer