Werken bij

Vacatures

Op onze school werken 210 docenten en medewerkers van ondersteunende diensten. We zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Hieronder vind je onze actuele vacatures.

Docent bewegingsonderwijs (LO) 0,8-1,0 FTE

Ben jij enthousiast, sportief, daadkrachtig, flexibel (letterlijk en figuurlijk) en een echte teamplayer? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer

Docent wiskunde eerstegraads 0,6 - 1,0 FTE

Ben je een eerstegraads docent wiskunde die ruime ervaring heeft met lesgeven in het eerstegraads gebied? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer

Docent biologie 0,8 - 1,0 FTE

Ben je docent biologie? Ben je bijna in het bezit van deze onderwijsbevoegdheid? Ben je klaar voor nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature!

Lees meer

Docent Nederlands 0,8-1,0 FTE

Ben je docent Nederlands? Ben je in het bezit van een onderwijsbevoegdheid? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature!

Lees meer

Docent natuur-/scheikunde 0,8 - 1,0 FTE

Ben je docent natuur-/scheikunde? Ben je in het bezit van een onderwijsbevoegdheid? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature!

Lees meer

Docent Duits 0,5 - 0,7 FTE

Ben je docent Duits? Ben je in het bezit van een onderwijsbevoegdheid? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature!

Lees meer

Docent life science – modules programmeren en ICDL 0,4 - 0,6 FTE

Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een docent life science – modules programmeren en ICDL voor de onderbouw van havo en vwo.

Lees meer

Docent Engels 0,6 - 1,0 FTE

Ben je docent Engels? Ben je in het bezit van een onderwijsbevoegdheid? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature!

Lees meer

Technisch medewerker Facilitaire Zaken 1,0 FTE

Heb jij zin om te werken in een dynamische organisatie met een prettige werksfeer en ben je van alle markten thuis op technisch gebied? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Docent beeldende vorming 0,6 FTE

Ben je docent beeldende vorming? Of ben je bijna in het bezit van een onderwijsbevoegdheid voor dit vak? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een spetterende vacature!

Lees meer