Werken bij

Vrijwilligers

Bent u op zoek naar een leuke en zinvolle tijdsbesteding? Zou u ons graag een handje willen helpen? Word dan nu vrijwilliger bij het Ichthus College!

Wat doet een vrijwilliger bij het Ichthus College?

Afhankelijk van uw achtergrond en/of interesse wordt gekeken waar u het beste inzetbaar bent binnen de beschikbare taken. U geeft aan wat uw voorkeuren zijn en hoeveel u beschikbaar bent en wij kijken met elkaar wat het beste past.

Facilitaire ondersteuning
Voor onze dienst facilitaire zaken zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor de algemene ondersteuning ten bate van schoolactiviteiten, zoals het klaar zetten van voorzieningen en inventaris en het houden van toezicht. Ook zijn wij op zoek naar een gastheer/gastvrouw bij avondactiviteiten van onze school. 

Leercentrum
Voor ons leercentrum zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die wekelijks op vrijdagmiddag (van 12:00 uur tot 16:00 uur) diverse werkzaamheden kan doen in ons leercentrum. In het leercentrum worden boeken, laptops en andere informatiehouders uitgeleend. Ook is het een plaats voor leerlingen waar ze m.b.v. diverse (ICT) middelen alleen of in groepjes kunnen werken aan opdrachten.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar mensen die affiniteit hebben met jongeren.

Het Ichthus College is een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag. Wij verwachten dat de vrijwilligers de grondslag van de school, de Bijbel en de daarop gegronde belijdenisgeschriften minimaal respecteren en bij voorkeur onderschrijven. Dit punt is mede bepalend bij het besluit voor welke soort vrijwilligerswerk u in school inzetbaar bent.

Vrijwilligersvergoeding:
Bij inzet wordt een vrijwilligersvergoeding betaald.

Informatie:
Informatie over de vrijwilligersfunctie is op te vragen bij de dienst P&O, telefoonnummer: (0318) 54 32 10 of sollicitatie@ichthuscollege.nl.

Bent u enthousiast?
Mail of stuur een korte reactie met motivatie en voorkeur naar sollicitatie@ichthuscollege.nl