Werken bij

Vacatures

Op onze school werken 210 docenten en medewerkers van ondersteunende diensten. We zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Hieronder vind je onze actuele vacatures.

Assistent-roostermaker ca. 0,7FTE

De dienst roosterzaken, vallend onder de afdeling bedrijfsvoering, bestaat uit twee medewerkers een roostermaker en een assistent-roostermaker. De dienst roosterzaken is onder andere verantwoordelijk voor de totstandkoming van het basisrooster en maakt de planning van verschillende onderwijsactiviteiten en wijst onderwijsfaciliteiten toe.

Lees meer

Docent Engels 0,6-0,8FTE

Bent u docent Engels en in het bezit van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid? Heeft u recente ervaring in het vmbo en de onderbouw van de havo en het vwo? Bent u klaar voor een aantrekkelijke en dynamische baan? Reageer dan op deze vacature!

Lees meer

Docent Duits 1,0FTE

Bent u docent Duits en in het bezit van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid? Heeft u recente ervaring in het vmbo en de onderbouw van de havo en het vwo? Bent u klaar voor een aantrekkelijke en dynamische baan? Reageer dan op deze vacature!

Lees meer

Docent Nederlands 0,48FTE

Bent u docent Nederlands en in het bezit van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid? Heeft u recente ervaring in de onderbouw van de havo en vwo? Bent u klaar voor een aantrekkelijke en dynamische baan? Reageer dan op deze vacature!

Lees meer