Wij zijn het Ichthus

Aanmelden

Aanmelden voor de brugklas van onze school kan tussen 25 en 31 maart digitaal via de website www.veensvo.nl

Zie je het Ichthus College helemaal zitten? Dat vinden we natuurlijk mooi om te horen. Maar we vernemen nog wel graag wat jouw basisschool ervan vindt. Want je eigen leerkrachten kennen jou het beste.

Plaatsingswijzer en eindtoets

Bij twijfel kan jouw leerkracht van groep 8 gebruikmaken van de plaatsingswijzer; een handig hulpmiddel dat is ontwikkeld door ervaringsdeskundigen uit het basisonderwijs en de middelbare scholen in Veenendaal. De basisschool geeft dus alvast een advies nog voordat de eindtoets plaatsvindt. Je krijgt de eindtoets in april. De uitslag daarvan is in mei bekend. Pas daarna wordt definitief bekend waar je naartoe gaat: vmbo, havo of vwo.

De aanmeldingsprocedure

Zit je in groep 8 en ga je volgend jaar naar de middelbare school? Kies dan samen met je ouder(s)/verzorger(s) online de school die bij je past. Op veensvo.nl vind je alle informatie over de vier Veenendaalse scholen voor voortgezet onderwijs.


Aanmelden voor de brugklas van onze school kan via de website www.veensvo.nl
Klik op de tegel van de school waar u uw kind wilt aanmelden en voer alle gevraagde gegevens in. Deze schoolkeuze moet in overeenstemming zijn met het advies van de basisschool!
Controleer of alle gegevens correct zijn. Via het opgegeven mailadres krijgt u een bevestigingsmail. In deze mail staat een link om de aanmelding te bevestigen. In mei 2024 krijgt u te horen of uw kind ook daadwerkelijk ingeschreven kan worden.

Van een andere school voor voortgezet onderwijs naar het Ichthus?

Zit je nu nog op een andere middelbare school, maar stap je graag over naar het Ichthus College? Neem daarover zelf contact op met onze school. Jij en je ouders krijgen dan een gesprek met de betrokken leerjaarcoördinator. Je hoort meer over de mogelijkheden en de procedure.